Snap out of it

Sitter och jobbar med projektet och har allmänt tråkigt! Ska vara guide imorgon på Made By Kungsbacka så jag måste hjälpa till med förberedelserna osv osv.. så jag slutar vid sex. Sen kommer älskling och hämtar mig så åker vi hem och myser lite.

Tell me, tell me

Gott, nu har jag nästan klart med folk till projektet!:) imorgon slutar jag halv ett så då ska jag springa och köpa mina nya fina skor! Sen börja med mardrömmen lite smått... Julklappar. Nu är det dax att nana, godnatt på er!


I guess i grew slowly

Kom på att jag gick upp alldeles för tidigt idag.. men idag är det skola för första gången på fyra dagar, sen är jag ledig igen på fredag! GÖTT!


Förresten så har jag ett stort (eller jag vet inte om det är så "stort") projektarbete och då behöver jag ansikten, om någon är intresserad så får ni gärna slå en pling eller meddela mig på facebook, det skulle vara toppen! :)
Jag kan förklara mer om projektet till dem som hör av sig :) Puss♥



Holy newsness.

www.nastygal.com

I'll take care of you

Håll tummarna för mig, ska på intervju på världens finaste hotell! Och håll tummarna för min älskling som ska köra upp idag!
älskar dig♥

Ungodly hour

Japp, då var det bestämt! Tandställningen ryker efter jul! GÖTT!♥
Don't talk, don't say a thing
Cause your eyes, they tell me more than your words
Don't go, don't leave me now
Cause they say the best way out is through
This is our ungodly hour

I was dreaming of the past, and my heart was beating fast



Ingen skola imorgon och göteborg med bästa vännen på fredag. Bra vecka!

Time flies but you're the pilot

Har datakunskap och det är jäätttetråkigt! Skulle egentligen haft prov men nu blev det framflyttat 2 veckor.. Idag går jag till fem så jag är hemma vid sex, vi hörs då! :) Love ♥

Queen of spades

Ååååååååååh jag älskar att missa bussen bara för att den man satt på innan är så jävla seg... Det är inte min dag idag kan jag säga! Men jag får tänka på att om exakt 6 månader fyller jag 18!!


RSS 2.0