After a hurricane, comes a rainbow

Tog en paus från pluggande och tänkte lägga upp en outfit, det var ett tag sen nu!


We are dancing like we're dumb

Skulle egentligen gymmat idag med hannah men jag orkade verkligen inte! Huvudet dunkade och jag var svintrött av två timmars spanska (?!) Förlåt Hannah! Har nu gjort jättemånga slutuppgifter men är fortfarane inte klar... Hur mycket läxor får en människa ha egentligen?? Har ju ingen fritid kvar ju... Ska avsluta samhällskursen som är en 100:a poängare nu till jul och det är verkligen jättestressigt just nu! Får fortsätta nu, om jag inte hör av mig inom 48 h är jag nog död!


Drunk of nothing but each other



Måndag. Antingen älskar man dem eller hatar dem. Dagen började verkligen uselt pga av alla jäkla inlämningar vi har men det lättade upp när juan och franky kom och när vi började dansa. Dom är verkligen underbara! Och dans är det bästa medlet mot allt + snusklubban som jag fick av underbara Julia, tack älskling ♥ Nu är det CSI som gäller, love!

The Harold Song


Skulle egentligen pluggat idag... men vad gjorde jag? Jo, jag drog hem till Oskar "en sväng", det slutade med att jag var hemma vid sex haha! Nu är det glögg med kanelbullar + beck som gäller! Imon blir det modern dans och julia, allt kommer bli jättebra :)♥


X-mas

Jul, jul, strålande jul... Jaa, nu är det ju mindre än en månad kvar tills det är julafton! Längtar lite faktiskt, det är så mysigt att vara med sina nära och kära, dricka glögg och äta skumtomtar och pepparkakor i tjocka raggsockar och tjocka stickade tröjor! Åh, så mysigt :D

Skulle egentligen göra läxor idag men jag orkar inte... får sitta HELA dagen imorgon istället :) Love♥


This is only the first page of our story


Skön dag idag. Först skön prao-dag med en skön oskar och sen en skön eftermiddag/kväll med den bästa thea! Behövde snacka lite och det gör man inte bättre än med thea, love u, u know that ;) Nu är det vh1 och läxor som tar min tid och jag får återgå nu, later!♥

Peppermint winter

LISEBERG VINTERN 2007 - Ur arkivet!

There’s the snow
Look out below
And bundle up
Cause here it comes
Run outside
So starry eyed
A snowball fight breaks out
And winter has finally begun

I twirl through the driveway with angelic grace
Till I slip on the sidewalk and fall on my face
This peppermint winter is so sugar sweet
I don’t need to taste to believe
What’s December without Christmas Eve

Hop in the sleigh
And we’ll glide away
Into the night
And we’ll sip on moonlight
Runny nose
My frosty toes
Are getting cold but I feel alive
So I smile wide

The snowflakes start falling and I start to float
Till my mean older brother stuffs snow down my coat
This peppermint winter is so sugar sweet
I don’t need to taste to believe
What’s December without Christmas Eve


Brandy och herr Morris

Är nog det enda som är vettigt och se på, finns ingenting på tv! Ska börja med min konfliktanalys och idrottsuppgift snart... har inte den blekaste om vad det handlar om eller vad jag ska göra. Nu ska jag återgå till brandy och herr morris :)


Underneath your clothes


Har nu kommit hem från skolan... Det var jättekul, verkligen jätteroligt! Eh, nej... Det var jättetråkigt haha! Men imon är en ny dag och jag ska praktisera :D Och på tordag blir det THEA! Längtar ♥

I hope that you'll stay the night

Har precis kommit hem ifrån nån grej på clas ohlson där man fick julfika med mer, stod mest och prata med oskar så jag hade nått att göra i alla fall :) Imorgon börjar jag skolan klockan tre på eftermiddagen till klockan nio på kvällen... Så jag har en rätt go sovmorgon faktiskt, haha! Nu måste jag plocka undan disken!


The deathly hallows


Såg harry potter på bio idag, helt ok märktes dock att det bara var en halv film istället för en hel. Kändes mer som en serie faktiskt, haha! Imorgon är det skola igen och det suger... hatar projektveckor! Imon går vi i skolan från tre till nio, gött!! Skönt att man får en liten sovmorgon på onsdagen då!


Dop


Idag ska min lilla syssling Arvid döpas! Ska bli jättekul att träffa honom, älskar små bebisar! Bilden ovan får bli min outfit! See ya!

Winter Wonderland


Speak now


I morse kom mina älsklingar äntligen! Hur goa och varma som helst! Och übersnygga dessutom!

What's my name?


Baby you got me, and there's nowhere that I'd be
Than with your arms around me
Back and forth you rock me
So I surrender, to every word you whisper
Every door you enter, I will let you in

Hey boy I really wanna see if you can go downtown with a girl like me
Hey boy, I really wanna be with you
Cause you just my type
Ooh na na na na
I need a boy to take it over
Looking for a guy to put in work

You're so amazing, you took the time to figure me out
Thats why you take me, way past the point of turning me on
You bout to break me, I swear you got me losing my mind


Under ytan

Sitter och väntar på att lektionen ska börja men den verkar inte göra det... projekt som sagt, då är det lite slappare ;) Jag och alejandra sitter och leker med webcamen (Y)


Sevilla, snart är jag där

Projektdag idag i skolan, handlar om genus(?) och sånt tråkigt och självklart var det jag som skulle bli gruppledare för min grupp och det betyder inte bara att jag ska ha alla papper o.s.v. utan jag ska få mycket mer information om arbetet än min grupp, jag ska säga vad alla ska göra o.s.v! Det känns ju jättekul när man vet att i princip ingen i min grupp kommer göra någonting utan att sitta och lalla typ, haha!
Fick beröm idag på samhäll när jag beskrev inflationen och hur den startar mm! Jag citerar min lärare: "Det är så vackert. Det är som ren poesi! Du förtjänar en applåd emma!" Haha, han är störd! Sen började vi med locking på dansen och det är SVÅRT! + att man ser ut som en grottmänniska mesta delen! Du vet vad jag menar julia;)
Oj oj, blev lite mycket idag, kände nog för att skriva av mig lite... nu ska jag börja med mina två uppsatser och sen blir det matte :) besooo♥


I borrowed this picture from you honey, hope it's ok! ♥

Happy fathers-day!

Ni får förlåta mig för mitt tidigare inlägg... blev lite taylor lautner obsessed!
Idag är det farsdag som alla vet och jag gick upp åtta imorse för att fira far min :) Det blev hans favorit frukost och två presenter! Nu får jag fortsätta med läxorna jag har, later!


You belong with me

why are you so fucking gorgeous?! You make my life comlete ♥


Vänner

Vad gör man utan dem? ♥


Your eyes, my biggest weakness

Fick min dator idag, äntligen!! Så nu har jag en alldeles egen laptop, sköönt :) På dansen idag gick vi igenom anatomi och fysiologi (= kroppen, för dom som inte fattar) och det var tro det eller ej ganska spännande faktiskt! Försov mig idag, grovt. Vaknade ca 10 min innan bussen gick och jag fattar inte heller själv hur jag hann med allt men det gjorde jag. Gymmade idag med hannah också, skönt att röra på fläsket ;) love♥


får bli en gammal bild idag pga bildbrist på min nya dator!

11 november 2010

Vem är det då som har gjort hela skyltfönstret helt själv om inte jag? Känner mig jädra stolt ändå! Oskar bjöd på tårta för att han fyller år idag, GRATTIS :) Pga sjukdomar var vi en kort idag så jag fick jobba över två timmar, haha! Kom hem för ca en timme sen och nu måste jag verkligen göra mina läxor, men hemsidan jag ska hämta dom på funkar inte så det är gött!! (Y)


All i heard was nothing


Försöker göra klart svenska novellen och plugga på rättskunskapen men det går inte så bra just nu måste jag erkänna... Praktiken idag var ganska seg faktiskt, inte så rolig som den brukar vara. Men imon blir det nog mycket roligare för att då ska jag göra om i skyltfönstret!


You don't always have to be on top


Vaknade precis. Halv ett, då har typ halva dagen gått och jag som måste göra läxor... Ne jag ska nu göra en liten frulle och börja med läxorna, ciao :)

First train home...


Om en halvtimma kommer onkel och hämtar mig, jenny och mamma och kör oss till frederikshavn. Ska bli skönt att komma hem igen... Vi hörs nog när jag är hemma :)


Family ♥


Var på 60 års kalas idag och det är alltid lika kul att träffa släkten! Speciellt mina två favorit sysslingar, Anna-Louise och Nicolaj ♥

Du tar mig tættere på himlen


Ny underbar låt med Burhan G! Kan inte sluta lyssna på den ♥

E stands for Emma


morbror + kusin är på besök. Nu ska jag vara lite social och inte sitta här hela kvällen! Love

Du är som sensommar mitt i vintern


Har gått och kärat ner mig i mitt senaste inköp! Från Röda Korsets second hand butik här i hirtshals, 65 spänn! Later♥

Human nature


Storm


Ska snart in till hjørring och shoppa lite med mormor och jenny! måste gå nu, puss!

Infinity


Autumn break

Just nu sitter jag på stena line och är på väg till kära danmark igen! Denna gången blir det 6 dagar istället för fyra eller fem... men det ska nog gå bra! Jag har ju med min kamera så jag kommer nog hålla mig sysselsatt :)
På fredag kommer mamma och på lördagen ska vi alla på 60-års kalas, låter kul? Inte så tokigt faktiskt, speciellt inte när mina släktingar har så sjuk humor!
Vi hörs när jag kommit fram, ciao!


RSS 2.0