Love poem #1

A special word for you and me
A special bond one cannot see
It wraps us up in it's cocoon
And holds us fiercely in it's womb
-
It fingers spread like fine spun gold
Gentley nestling us to the fold
Like silken thread it holds us fast
Bonds like these are ment to last
-
And though at times a thread may break
A new one forms in it's wake
To bind us closer and keep us strong
In a special word where we belong
-
A special word for you and me
A special bond you cannot see
Dikten är dels tagen av en annan och dels gjord av mig*

Living is dangerous, I've been told

Precis hemkomna jag och jullebulle! Vi hade det jättetrevligt och när vi skulle ta bussen körde jäveln ifrån oss!! Så jag fick ringa pappa som så vänligt kom och hämtade oss.. Just nu sitter vi och kollar på the proposal.. eller ja, julia kollar på den, jag sitter mest med datorn haha! men nu ska jag vara lite social! godnatt!

I don't have much money, but boy if i did!

Här sitter jag, ganska så klar och väntar på att åka in till staden, möta julia och sen hem till josefin där det väntas skratt och gott sällskap!
Sitter och väntar på att lisafisa ska ringa men hon lyckas väl aldrig att få tummen ur asset och göra det.. jooo haha nu gjorde hon det, när man talar om trollen som ordspråket säger (tror jag)... nu ska jag dra mig, puss ♥
Ha en trevlig lördag!

What can I do to make you want me?

Kom hem för en timma sen från göteborg med mamma och pappa, köpte lite presenter till syster och bror som fyller år den 24 och 23 :) Köpte även en jättefin svart tunika från vila, lovely! Den ser ni här nedanför..
Ikväll blir det middag, goa gubbar och till sist en go julia som spenderar natten!!
Förresten! Träffade kära emma på kungsmässan, det var allt för längesen så kul att se henne igen! ♥

España

Yepp that's it! Today I finally found out that I'm going to Spain in march with four classmates and three teachers! We are going to take a train down to Spain and we are stopping in PARIS! aaah my life is complete ♥
If there is anything you want, just let me know... cause I'm going to paaaaris and sevillaaaaaaaaaaaa! ♥
I'm writing in english so that my lovely españolas don't have to translate it!

Laa la la la laa

Klänningen jag köpte på mellandags-rean för 199 krooonor :) Så fin så fin, en av de outfits som kommer slitas ut rejält till sommarn! love ♥

If I said I want your body now, would you hold it against me?

En toktrött emma håller på att laga sin lunch tills imorgon, sista dagen på "el worko" (internskämt). Kom hem för en timme sen, jobbade sent idag.. inte kul! Vann dock över mästaren på "vänd-8" idag, är så sjukt glad, apstolt!! Vilket gör mig till mästare över mästare, he he! Nu bränns maten vid, vi hörs!

Don't try be someone you're not, you're aint fooling no one

Emma har kul med webcamen och kollar på handboll, så snällt av danmark att inte totalt skämma ut sverige!♥ I morgon är det praktik igen, och denna gången blir den sista :(♥

Even if you were broke, my love don't cost a thing

Här sitter jag, äter frukost och lyssnar på musik! försöker hitta nått som jag kan ha på mig fast det går ju som det brukar göra.. alltså dåligt! Idag har jag spanska i två timmar så jag slutar klockan fyra och är nog hemma vid fem-halv sex! puss♥
Jag tar nog troligtvis på mig detta!

I just never want to let you go

Sitter i skolan nu, har ca en och en halvtimmes håltimma.. men den tar jag igen med att göra alla läxor jag har :) Hade precis dans och det var rena tortyren! Efter att vi dansat bestämde Franky sig för att vi stretcha och med det menade han att han skulle bokstavligen töja ut våra ben! Svårt att förklara men det gjorde ont!
Från en sak till en annan, räknade ut förut att till sommarlovet har jag pluggat 1200 poäng, det normala som alla ettor gör är 850 och man ska göra 2500 när man slutar trean! Jag kommer ha världens bästa schema i trean! Nu ska jag plugga! :)

Another bump in the road, you keep moving

Hittade en gammal blus i garderoben som jag inte har använt på flera år! Tror att jag fick den i födelsedagspresent när jag fyllde tretton..
Var på ikea idag och kollade på ett skrivbors som jag snart ska få (hoppas jag!) snart ska jag tapetsera om mitt rum och sen så är allt klart! :) puss ♥

Jag vill byta land och vara hon som försvann

Då är det bestämt! Två underbara veckor tillbringas tillsammans med den bästa CLARA i sommar! Kan inte vänta! Och jag fick precis reda på att när jag ska till spanien med skolan ska vi (kanske) ta tåget ner och då ska vi stanna i Paris!! Fatta hur jävla kul är inte det då? :D Nu ska jag sova! <3
Börja om på nytt och få såret mitt sytt
När jag vänder och springer långt härifrån
se mig som saknad, en förlorad dotter eller vän

Jag kommer inte hem ikväll
om jag känner mig själv
Låt oss ta farväl
av både hjärta och själ
Jag kan ta ett långt hårt straff
för alla stunder vi haft

Take a chance tonight and try something new

Livet är ganska bra för tillfället måste jag säga!! Kan inte sluta le :D  Praktiken gick bra (som vanligt) fast denna gången var jag tvungen att föra statistik på butiken och då var jag tvungen att förfölja 30 pers och se hur dem gick i affären och vad dem stannade för att kolla på mm! Fett jobbigt! Sitter och lyssnar på en urgammal låt med Justin Timberlake - Rock Your Body!! Nu ska jag kolla om jag kan boka flygbiletter så att jag kan besöka Clara i sommar!

Enchanted

Inte bloggat på två dagar men jag har gått i skolan osv men nu är jag tillbaka igen! Dagen och dagen innan var lika bra och roliga som vanligt, trots oron osv på min skola just nu så är jag alltid glad när jag kommer dit! Kan bero på alla underbara människor som finns där!
Imorgon är det praktik igen och jag är lika glad som alltid! :D NU är det handboll och det ska jag se på! Heja SVERIGE!
För ni som inte känner mig, detta är jag i ett nötskal, det vill säga, knäpp och konstig! För ni som känner mig, stackars er!!

You are lost and hollow without me

Så var den stora festen över och imorgon går färjan hemåt igen! Skönt att få komma hem igen, till min säng, mitt rum!! och inte minst mina lovely dans-buddies! Olivia och hennes knäppa glada humor!:D Nu ska jag packa väskan och måla naglarna! puss ♥


Happiness


Take me to your paradise

Vill ha sommar nu, gå i fina maxi-klänningar, shorts och magtröjor! Love it ♥

These messy little raindrops

Update live från stena line mitt emellan sverige och danmark! Fick reda på förut att idag så bjuder dem på free wi-fi, gött! Jag, pappa, jenny och tommy har det roligt! Det är nästan ingen på båten så jag har jagat tommy runt nästan hela båten, vi har spelat på de enarmade banditer med mera! Nu ska jag lära pappa att spela vänd-8! Hej ho!
Och självklart så har jag med mig kameran!

I was shot, shot, shot, shot like a bullet

Vid nio ungefär lämnat båten göteborgs hamn och jag är påväg mot danmark igen! Kan faktiskt säga att jag längtar lite, inte efter personerna som bor i danmark utan den gulliga lilla hamnen, lukten av saltvatten så fort man tar ett steg utanför dörren och den ca 200 m korta promenaden till en mer än 5 km lång strand! Vid tolv har jag lagt in ett tidsinställt inlägg! Vi hörs!

Walk a windy weather day, feel your face blow away

Jag tror bokstavligen att mitt huvud sprängs vilken sekund som helst nu! Jag orkar ingenting längre, jag vet inte vad jag vill, jag trodde jag kände vissa men antagligen inte, "första bråket" är verkligen lika jobbigt som dem säger att det är (vänta till ni själva är i den situationen), jag har ont i tänderna, jag måste prata av mig men jag känner mig bara så sjukt negativ och att ingen orkar lyssna på en gnällig tjej, jag måste packa, jag måste sova, jag måste ladda kameran... räcker det? Och istället för att hålla mig sysselsatt och göra alla grejer jag måste så jag slipper tänka så sitter jag här, med ett varmt överkast som precis blivit torktumlat och lyssnar på deppig musik och tänker på tusen saker och har ont i magen pga det jag sa.. jag kanske inte... näe jag.. äsch! åh men ärligt talat? Mitt problem är vad?
Det jag behöver nu är att den personen ringer och en positiv tanke..

In your heart, I'd like to stay

Så nu har jag precis färgat systers hår och nu ska jag gå och se om jag kan hitta nått mjukt eller flytande att äta eftersom jag var hos tandläkaren igår och då spände dem tandställningen extra mycket för att det är inte så långt kvar och det är ju bra.. men det dåliga med det är att jag inte kan äta och jag har inte gjort det sen igår vid lunch... Ni kan inte förstå hur ont det verkligen gör innan ni har provat det själv!!! Imorgon är det (äntligen) praktik igen och på torsdag morgon åker jag och familjen till danmark för att fira mormor och morfars 50-års bröllopsdag! Det blir en jättestor fest med massa släktingar och vänner.. ja i danmark är det större än vad det är här.. Det är samma med alla fester. Varje tillfälle en dansk ser att dricka öl och äta mat så tar dom den, haha! :D Nä nu får jag sluta babbla.. puss hej! ♥
Jag ♥ Adobe Photoshop Elements PSE 5!!!!

Du har vist mig hvor regnbuen ender henne

Tog en sväng in till kungsbacka idag och märkte att nästan hela vårkollektion på H&M har kommit in så jag köpte denna urfina tröja för endast 80 kronor!!

That's why you are beautiful

Sometimes love can come and pass you by

While your busy making plans

Suddenly hit you and then you realize

It's out of your hands baby you got to understand

You'll never know when the song is gonna play

The last song you will hear is the one you made

Your song was beautiful, that's why I started singing it...



Miss whiskers

Snuttis ♥

Förlåt för att min blogg är så tråkig just nu men jag har verkligen ingen blogglust direkt och ingenting vettigt att skriva, därför blir det massa bilder istället... för tillfället! Snart, så fort som skolan börjar kommer jag få mer inspiration och det kommer komma outfits med mera! :) Puss puss!!

I saw your face, in a crowded place

Jag börjar lägga märke till att jag bara bloggar på natten... hur gick det till egentligen? Idag (igår, torsdag) var jag barnvakt på lillebror i några timmar, senare åkte jag och mamma till kungsbacka där jag köpte två nagellack, "Rose 4 me" och "Dust & Diamonds" totalt älskar dem! Lägger upp bilder imon hade jag tänkt mig :)
Just nu sitter jag i ett mörkt vardagsrum med endast julstjärnan som lyse, alla har gått och lagt sig och jag funderar på om jag också ska göra det... näe, en liten stund till! Jag kan ge ett litet musiktips! Den gamla goa låten "You're Beautiful" med James Blunt! Hörde den på radion och mindes tillbaka när jag gick i femman och varje fredag innan vi slutade spelade vi denna låten!
Old memories are the best memories! och därför tänker jag underhålla er läsare med denna vackra bild på en 9 årig pajas som kallades för Emma!

"My name is Evelyn Salt", "Then you are a russian spy"



Såg på filmen "Salt" med Angelina Jolie igår. Den var bättre än vad jag trodde och är absolut sevärd! En typisk amerikansk film som handlar om amerikanska regeringen och ryska spioner! Ni kan se trailern HÄR

A winter wonderland


Allting har förändrats men du finns kvar

Var med thea gumman idag! Behöver jag säga att det var lika roligt/mysigt/bäst som det brukar vara? Ni som har vänner som man har haft sen man började skolan, ni vet hur det känns när man träffar dem! Alltid lika bra! Jag tror inte thea fick en syl i vädret med allt jag hade att berätta för henne! Fast... hon hade ganska mycket att berätta själv, haha! Älskar dig! <3


It's hard to listen to a hard hard heart
Beating close to mine
Pounding up against the stone and steel
Walls that I won't climb

Sometimes a hurt is so deep deep deep
You think that you're gonna drown
Sometimes all I can do is weep weep weep
With all this rain falling down

But I can see sunshine behind that rain
I close my eyes and I can see a better day

Always have happy thoughts and never lose your faith


I got soul, but I'm not a soldier

Jag borde gå och lägga mig.. dem senaste dagarna har jag gått och lagt mig halv 5 - halv 6 och vaknat typ ett och då är (enligt mig) hela dagen förstörd! Imon ska jag sola och fika med thea och då måste jag gå upp tidigt! Ne nu får jag dra tummen ur röven och gå och lägga mig! Vi hörs imon, puss ♥


Saknar släktkalas i danmark! Men om tio dagar är vi igång igen!

Kunde inte tänka, varken logiskt eller sunt

Blev hjälplöst förälskad, obeskrivligt tagen, som om jag låg ner på marken och blev slagen. Betraktade ditt leende, när det fångades av vinden och dina ögon av solen, som att svimma på en bergstopp utav svindeln. Varje gång är som den första gång vi sågs, allting har förändrats men du finns kvar.
Allt var som en dimma men nu ser jag klart...


ta mig inte fel... jag är inte olyckligt ledsen, utan så fruktansvärt lycklig!

2011's promises

mina nya nyårslöften 2010:
• Bli hälsosammare! Äta nyttigare, träna mer o.s.v
• Skaffa ett jobb
• Bli bättre i skolan
• Skaffa en pojkvän!!!!

Detta var mina nyårslöften förra året och till min förvåning lyckades jag träffa alla!
- Jag blev hälsosammare och gick ner ca 5 kg + jag fick mer muskler (Y)
- Jag fick ett jobb som kassörska i en liten matbutik
- Jag blev bättre i skolan, jag höjde mig i 6 ämnen bl.a. två som jag fick MVG
- Jag hade "sommar-romans" om man kan kalla det så

Detta året ska jag fokusera mer på att skaffa ett mer permanent jobb än det jag har nu, jag vill fortsätta höja mig i ämnen och jag ska fortsätta vara nyttig och hälsosam!

Mina nyårslöften 2011:
• Skaffa ett permanent jobb
• Fortsätta höja mig i ämnen
• Fortsätta vara nyttig och hälsosam
• Ta vara på min tid mer, ta vara på nära och kära
• Besöka Clara i spanien och åka hem till henne nästa nyår!
• Bli lika snygg som Chanel Iman (fast.. det kommer nog inte hända)





1 Januari 2011

Nytt år, nya tag! Jag ser verkligen fram emot ett nytt år med mina underbara nära och kära! Kvällen har tillbringats som sagt i mölndal med julia + vänner! Det har verkligen varit jätteroligt! :D
Imon.. eller snarare senare idag ska jag skriva mina nyårslöften och om hur det gick med dem förra! Nu är det sova som står högst upp på schemat! Puss!

Hopppas att alla hade ett superbra NYÅR! :D


Min jullebulle :)♥

RSS 2.0