I close my eyes, and I can see a better day

Nyårsafton! Kvällen/natten spenderas hos Julia med vänner, ska bli riktigt kul :) Jag har precis målat mina naglar och ska snart hoppa in i duschen.. jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig men jag tar med mig hela garderoben till julle så får hon hjälpa mig haha! Nu ska jag sticka, ha det BÄST!! :D


Don't say a word, just come over and lie here with me

Jaa.. här ligger man i sin mjuka goa säng mitt i natten och tänker att man borde egentligen gå och lägga sig men sen kommer man på att det behöver man ju egentligen inte eftersom man har jullov.. och då ska man sova och ladda upp för ett nytt halvår i skolan... sen så kom jag på hur onödigt det var att skriva allt det där men är för trött för att spamma backspace-knappen (raderings-knappen för er små IQ befriade änglar)...

Det jag ville komma till var att idag var jag i staden med Alex, julle och linda! Sjukt mysigt verkligen och väl behövt! Efter det en sväng till oskar! Är det bara jag som inte hittar någonting på mellandags-rean?? Jag hittar verkligen aldrig någonting!! Men jag lyckades faktiskt komma hem med en go kofta och en sommarklänning.. Och då undrar ni såklart varför i hela friden köpte jag en sommarklänning på vinter?? Ni som har lyckats följa med i texten so far utan att dö av tristess, grattis! hehe.. skämt åsido... Jo, jag hittade en klänning på Zara som var übersöt/fin så jag tänkte såhär; Om jag köper en sommarklänning nu så slipper jag tänka på det till sommaren! (Y) Fast det hade mycket med att göra att den var så fin med :) Nu ska jag sluta skriva eftersom jag kommenterade att alex skriver långa inlägg! Som man bäddar får man ligga som det gamla ordspråket lyder! Ok, ni har nog märkt vid detta laget att jag är övertrött och då träder min otroligt dåliga humor fram.. Så, hej svejs!


Du glemmer at jeg har hjerte, ligesom alle andre mennesker gør

God fucking jävla jul! Jag hade hoppats på att detta skulle bli ett bra slut på året men nej, självklart inte! Självklart ska du vara så j*vla barnslig och förstöra, inte bara hela min jul utan, hela slutet på detta året! Tack!
Varför kan du inte bara försvinna ur mitt liv!
Imorgon ska man i alla fall träffa normalt folk..


I don't wanna be other than what I've been


Jag låter bilden tala för sig själv! :)


There’s still a little bit of your song in my ear

There’s still a little bit of your taste in my mouth
There’s still a little bit of you laced with my doubt
It’s still a little hard to say what's going on

There’s still a little bit of your ghost your witness
There’s still a little bit of your face i haven't kissed
You step a little closer each day
That I can´t say what´s going on

Stones taught me to fly
Love, it taught me to lie
Life, it taught me to die
So it's not hard to fall
When you float like a cannonball



Julafton

Så var den här. Gud va tiden går fort när man tänker efter! För exakt ett år sedan satt jag i en liten röd stuga uppe i sälen med mina små kusiner och syskon. Mysigt mysigt :) Men nu är det andra sidan av släkten som man tillbringar julafton med.. Ska gå och äta jullunch nu, ni får ha det jättebra! Puss!

GOD JUL TILL ER ALLA FRÅN LILLA EMMA! ♥


When you call my name, it's like a little prayer

Nu är jag äntligen klar med allt julbak! Har stått sen klockan halv tio imorse.. jag är så duktig :) Igår var det jättemysigt, det var lite kallt men mysigt. Vi kollade lite på "Den sjungande julgranen" sen gick vi längs avenyn med mera, och till sist satte vi oss på mitt favorit fik "Le Pain français!" Nu ska jag kolla på alice i underlandet med faster/syster (hon är mer som en storasyster än en faster!) Hare gött så hörs vi senare! Puss



Life is a highway

Är nu på väg in mot Göteborg med mamma, pappa och lillebror. Ska gå där inne och kolla lite i butiker osv, så himla mysigt! Älskar att gå inne i Gbg när det är jul.. Jag har med mig kameran så det blir nog några fina julbilder :) hörs om ett tag!

You can make me laugh when I wanna cry

Jullov! Äntligen! Som jag har längtat och längtat efter denna dagen och nu är den här.. Dansuppvisningen gick bra, gjorde bara ett fel så jag är nöjd :) Alexandra och julia var hur grymma som helst med deras fina sångröster! Jag fick gåshud längs hela kroppen när dem sjöng "tänd ett ljus"..
Nu ska jag göra mig lite lunch, besos ♥


Try and touch me so I can scream at you not to touch me

Fick klagomål ifrån både olivia och johanna idag att jag uppdaterar för lite.. förlåt då! ;) Slutade vid halv tre trots att jag skulle sluta en timma senare, men jag har faktiskt jobbat med näthandel uppgiften och samhälluppgiften när jag kom hem johanna! :)
Nu ska jag få tummen ur röven och gå och lägga mig, i morgon är det julavslutning och jag ska dansa inför hela skolan.. gott!


Saknar sommaren!

If I should tumble, if I should fall, would anyone be there to catch me at all?





Duktig som jag är har jag idag fått gjort 90% av mina arbeten, läxor mm. Jag har även gått en lång promenad med molly (min hund), bakat pepparkakor OCH sett på när danmark, självaste handbollsnationen, totalt sabbar sin chans till brons... Nu är det final mellan SVERIGE och norge! Later ♥


The way you get your body moving, got me confusing

Seg update jag vet. Jag har dock varit ganska upptagen med läxor och praktik men idag är det fredag och jag gick hem tidigare från skolan för att jag mådde inte bra överhuvudtaget.. har precis vaknat och nu mår jag bättre :) Dem flesta fick jullov idag men icke sa nicke till mig.. utan det blir ytterligare två skoldagar till + att jag ska dansa på avslutningen! :S vi får väl se hur det går!



They say that things just can't grow beneath the winter snow

Praktik imorgon då, äntligen haha! Oskar ringde precis igen och tjatade på mig att vi ska hem till han imon, så då får man väl offra sig lite.. ;) Har dock mycket mycket läxor fortfarande så jag behöver verkligen plugga!
Dagen var kolugn idag, två timmars spanska film var så gott efter ett jobbigt friskispass + kalla potatisar till lunch.. Stack sen hem till thea, mys mys :) nu blir det handboll!


You look at me, a sunray hits your face, your beautiful green eyes sparkle and my heart start to race





När jag kommer hem vid halv sju stod hela familjen och pyntade granen för fullt, tack för att ni väntade! ;) Snart är det jullov och alla läxor förutom två enorma inlämningar är klara men så smart som jag är lyckades jag skaffa mig en läxa till... Nu ska jag göra sängen ett besök och imorgon blir det thea, love ♥


Not my cup of tea

Idag blir det storstädning eftersom mitt rum ser ut som ett bombnedslag.. bokstavligt talat. När jag är klar med det får jag fortsätta med läxorna.. det är helt sjukt att jag har mer läxor än typ natur eller ib! homework isn't my cup of tea.

Vill bara tacka jullebulle för att du är så go och underbar och att du finns där när man vill snacka! Det var supermysigt i fredags, vilket måste göras om! :)


Weekend break



Plugg hela dagen.. äntligen en liten rast. Snart blir det sängen och det innebär ännu en bortkastad helg, nästa helg.. då jävlar!

Together, but not together



If your hands and my hands strolled together around, we could conquer the world

And I knew right from the very start
that the only place I belong is next to you

I know you're not my boyfriend, but
I swear that I like you
I know I'm not your girlfriend, but
I swear that I like you

even through it all, the ups and downs
you can't stop the way I feel now
even through the storm, joy & pain
I won't change, still feel the same
anytime you call, I don't care
no matter the reason, I'll be there


But you're pretty messed up too

Sjukt kul dag idag måste jag säga! Först fick jag göra om i hela skyltfönstret och det tog ju sin lilla tid kan jag säga ;) sen fick jag klä massa granar och tillsist hjälpa kunder i orderdisken med oskar, så grymt roligt och oskar var lika knäpp som vanligt! haha! Nu sitter jag här nyduschad och ny nagellack och håller på med läxorna (som vanligt) och jag får atergå till det nu, puss :)


Ta min hand, och släpp aldrig taget

Stannar hemma idag, i förebyggade syfte. Kändes som jag inte vill gå i skolan när man kan spy närsomhelst! Har dock spanska prov men jag får göra det på fredag istället. Nu ska jag återgå till sängen! later!



I. Love. You.

A fine friend when times are rough, that's all it takes to be enough



I am only human


Bild från halloweeeen!

Kom på nyss att jag har ju spanskaprov på tisdag.. AJDÅ! På nått sätt känns det som att jag inte riktigt bryr mig faktiskt! Vill bara fokusera på dem kurserna som jag avslutar nu och ta spanskan (som håller på i en termin) till i andra hand. Så gör jag. Tomas får bli arg/besviken/ledsen eller vad han nu vill bli på mig men jag kan inte göra hur mycket som helst! Jag är bara en människa, jag är mänsklig. Som han själv säger...

Köpte en ny klänning idag förresten! Åh så fin!

I ain't lost, just wandering

Är helt slut! Orkar inte plugga på en lördag... Igår kom mormor och morfar och dem hade med sig massa julklappar haha :D
Åh vi dansar en sån fin dans på dansen nu haha! och det är typ bara jag som tycker det!! Jaja, jag får sätta igång med pluggandet! Ha det!♥


syster!


1th of December

Ja, idag går vi in i en ny månad! Och om 30 (!!) dagar är det 2011 :) Ska bli skönt med ett nytt år! Nytt år är lika med nya tag och nya löften! Fick även reda på idag att till sommaren blir jag kanske av med tandställningen! Hur gott som helst ju :D Har alla något att göra på nyår? :) Själv har jag inte bestämt mig än men det lutar mycket åt kompisarna! Nu ska jag fortsätta plugga, puss!


RSS 2.0