Lace

Hej hej! Tillbaka från Nathalie.. det var hur kul som helst igår, bilder kommer bilder kommer :) Snart ska jag till min farbror och träffa hans nya tjej, så kul:) När jag är tillbaka lägger jag upp bilder från gårdagen, vet ej säkert när så ni får hålla er updated! Nu måste jag fortsätta göra mig i ordning♥


Saturday night live

sitter på stationen nu och väntar på att Malin ska hämta mig så drar vi till natha och jag sover över där, ska bli kul :) har köpt en ny klänning, top och nagellack! Så fint! Kan visa er imon när jag är hemma.. Jag har med mig kameran så det blir nog många goa bilder, vi hörs senare!!

Mirabilis


Klar med samhällupsatsen!! Äntligen, haha!! Nu blir det lite idol och sen sätta igång med svensk hemtentan.. roligt! Men imon blir det skoj, först in till kungsbacka och fixa mina linser för tredje gången, sen hem till natha och spendera natten där och till sist: DET ÄR LOV! :D
Later!

Ego sum qui sum

Morgonpigg

Är på väg in till skolan nu, sitter på bussen. På dansen idag blir det locking, vi får väl se hur det kommer gå... Men jag är snart framme, ville bara uppdatera lite nu medans jag hade tid :) saknar grekland!<3

Ja, jag älskade dig

Nu är jag snart klar med samhälluppsatsen och ska börja med min hemtenta som är tills imon.. Jag kommer dock inte blir klar och jag får sitta med läxor på en fredag kväll, kul.. verkigen jätte-KUL! Jaja, idag har nog varit veckans bästa.. eller kanske månadens, iaf, blev bjuden på lunch och efter jobbet skulle oskar lära mig "vänd8" haha, han är go! men nu får jag återgå och dränka mig i läxor!



P.S. Det som står på spegeln är ett intern-skämt mellan mig och min syster, om ni är lika cougar town-geeks som oss förstår ni nog vad vi menar ;)

28 Oktober 2010



Just nu så ligger ni latmaskar i eran goa, varma säng medans jag snart ska frysa häcken av mig i väntan på bussen! Jag drar en snabb outfit, mer hinner jag inte skriva om eftersom jag försov mig i morse... igen. Men det är ingen fara eftersom jag kommer i god tid till jobbet iallafall :) nu måste jag verkligen gå, later aligator♥

When i see your face, I smile


Praktik idag. Helt okej, blev berömd hur mycket som helst så det känns ju bra, haha! Efter praktiken träffade jag mamma och vi tog en fika.. mys :) Nu blir det sängen!

Kærlighed


Fick äntligen mitt lilla kärlekshus idag! tillsammans med det kom det ljus som luktar Ebony & Patchouli, lovely♥


Yeah i'm sorry, i can't afford a ferrari

MVG i dans, check! Hahah, ja dansprovet gick jättebra (eller ja, vi ska inte överdriva) och jag fick reda på att jag har MVG, gööttttttt! :D Så jag är mycket glad just nu, haha! Idag efter skolan köpte jag systers julklapp och vantar, vilket verkigen behövdes! Nu återgår jag till engelska läxan (y)

Kan inte sluta lyssna på låten Marina tipsade mig om, så go!


Good morning gorgeous

Oj, egentligen har jag inte tid att skriva detta men jag tar mig tid :) Idag är det måndag den 25 = lönedag, kaching! Haha, ja utom att jag får min lön idag är det också mitt första dansprov :S jaja, önska mig lycka till! later!


nyvaken...

You're amazing, just the way you are


Läste precis theas blogg och fick mig en liten tankeställare... Hon har helt rätt, vad är det som får folk att göra detta? Varför låtsas om någonting som ni inte är eller inte har? Förstår ni inte att ni är underbara, precis som ni är! Jag vet att alla säger så, men vet ni vad? Det stämmer!
Var den ni är och inte den ni vill vara, för att i slutändan är de det som räknas!
"if its perfect you're searching for, then just stay the way you are"



I just read thea's blog and I got an eye-opener... She is right, what is it that makes people make these things? Why pretend about something you're not or don't have? Can't you see you are amazing, just the way you are!
I know everybody says that, but you know why? Cause its TRUE!
Be the one you are inside and not the one you want to be, because in the end that's what counts!

Sleepless Eyes



"Take me to the place you go, where nobody knows if its night or day"

Plugga är min sysselsättning just nu och jag börjar bli trött på det... Varför ska varenda lärare i hela friden lägga ALLA prov på samma vecka? Veckan innan höstlovet? VARFÖR? Jag tror inte att jag är den enda som känner så här, eller hur? ;) men nu får jag fortsätta så att jag blir klar någon gång detta året! Vad blir det efter plugget? Jo, då är det hög tid att öva på balettstegen! HALLE-LUL-IJAH!

Jag idag


Idag har jag endast tillbringat min tid åt läxor och att försöka skriva klart dom uppsatserna! Jessi, jag behöver det arbetet snarast ;) Nu är jag väl förtjänt en go kväll hos goa vänner, O to the S to the K to the A to the R, here i come!

A drop in the ocean


Kära John

Idag kom Boken med stort B! Jag beställde den i söndags och fick den idag! Den är så bra! Någon som har sett filmen? Om inte, GÖR DET!! love♥


Spraycan blue



Hur kul är det att sitta med ett megaarbete om hur sverige styrs och två megaarbeten om balettens och hiphopens historia? :O om jag lämnar in allt i tid får jag MVG men om dom blir försenade vet jag inte vad det blir! Jag får återgå och dränka mig i läxor, later!

Love, sex and magic

Ja, idag dansade jag "dirty-jazz" (kan man väl kalla det, inte vanlig jazz iaf) på gymnasiemässan! Det var hur kul som helst verkligen, gjorde lite fel men det var jättekul :) Det blir inget imon, men på torsdag är jag där igen 11.00 om nån vill se!
Efter dansen gick jag och julia runt lite och kolla, jag träffade massa personer! Bille sprang jag på, hur trevligt som helst att se han igen! Jag mötte även gamla lärare (Annie och Cecilia, för er som gick på kaparn) jättetrevligt det med... Sen mötte jag självaste Andreas Wijk i egen hög person!! mums.. så grymt snygg! Jag har följt hans blogg hur länge som helst så det var lite nice att träffa honom :)


Illuminated


Plugg plugg plugg... Imon är det tillbaka till skolan efter en veckas härlig praktik :) Fick nyss reda på att man ska uppträda på gymnasimässan... AWKWARD (det är rätt stavat, jag lovar!) och jag kan inte ens dansen vi ska dansa, hur ska detta gå?

På toppen av mitt nya hem


Ja, idag har jag burit flyttkartonger till bäng! Va mycket skit en människa kan ha, haha! Sen när allt var klart tog vi en liten fika på taket, och detta är utsikten från mitt nya hem!!

So this is me swallowing my pride



Standing in front of you saying I'm sorry for that night,
And I go back to December all the time.
Turns out freedom ain't nothing but missing you,
Wishing that I realized what I had when you were mine.
I'd go back to December, turn around and make it all right.
I go back to December all the time

Mí amor


Dead man walking


Äääääääääntligen har älsklingen kommit!! Igår hämtade jag min kamera, den var efterlängtad kan jag säga! Så nu tänkte jag lägga upp min outfit, visserligen gick jag i jobbkläder hela dagen men men :) Sen ska jag nog börja med maten och ta ut mina linser.. vi hörs senare!

10 - 10 - 10


det får bli dagens :)

Ja, då var det redan den tionde oktober, tiden går så himla snabbt!
Vid tre åker jag och pappa till kusinerna på kalas. Ja, det var väl allt! ciao♥

L, is for the way you look at me

Ja, det var ett riktigt tårkalas när jag lämnade Clara på stationen i morse...tårarna bara forsade ner medans jag såg moveit-bussen köra iväg.. usch, va hemskt! Vill inte tänka på det nu! Det är inte så långt kvar till mars, och om jag inte får åka då så åker jag på sommaren! Vilket redan är bestämt.. japp, två veckor i sommar tillbringar jag hos Clara i sisådär 40°C medans det regnar här i sverige! Känns gött :D
Nästa vecka är det prao som gäller, och för min del på Claes Ohlson! Det ska bli 10 intressanta veckor må jag säga! Nu ska jag gå och träffa my love♥


Puzzlepiece

Idag har jag varit i göteborg med Clara och resten av klassen + utbytesstudenterna! Det var jättemysigt att gå runt i affärerna och kolla osv :) I slutet skulle jag och Clara hitta till bussen men vi gick vilse, haha! Tillslut hitta vi tillbaka och vi satte oss ner och kollade på en svensk solnedgång tsm med hennes spanska kompisar, haha! Nu har vi precis målat våra naglar i fem olika flaggor (sverige, spanien, holland, italien och österrike) som besöker oss denna veckan :) nu ska vi kolla på film, besooo♥


Ingenmansland

Förlåt för att jag inte uppdaterat, men jag har en utbytesstudent här och då har jag inte tid att skriva lika mycket som innan... Igår var hela skolan + utbytesstudenterna och bowla! Det var jätteroligt! Idag ska vi ut till ingenmansland och ha en friluftsdag.. ja, jag hade somnat redan vid "ingenmansland"!! hahah! Men nu måste jag gå, puss!


Soldier of love


Imon kommer ju som sagt, Clara! Ska bli hur kul som helst! Nu ska jag storstäda mitt rum, sen blir det till att träffa vännen och tillsist blir det en sväng till skolan för att träffa alla utbytestudenter som har kommit, kisses♥

Danish skies


RSS 2.0